Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Stamford Bridgelle palannut espanjalaiskärki lähetti terveiset Antonio Contelle: “Kyseessä oli valmentajasta johtuneet asiat”

Diego Costa
AOP

Chelsea ei jättänyt Wolverhamptonille juurikaan mahdollisuuksia lauantaina vaan otti tyylipuhtaan 3-0 voiton. Stamford Bridgelle palannut Wolvesin tuore hankinta Diego Costa sai entiseltä kotiyleisöltään raikuvat suosionosoitukset. Espanjalainen otti tilanteen tyynesti, mutta ei malttanut olla lähettämättä kuittia nykyisin Tottenhamia valmentavalle Antonio Contelle.

Wolverhampton Wonderersia nykyisin edustava Diego Costa lähettää viiltävän kuitin entiselle Chelsean managerille Antonio Contelle. Hyökkääjä syyttää italialaista lähtemisestään Stamford Bridgeltä.

Costa palasi lauantaina entiselle kotistadionilleen, kun hän aloitti ensimmäistä kertaa Wolvesin paidassa liityttyään joukkueeseen viime kuussa.

Hyökkääjä teki kolmella kaudella Bluesille 59 maalia 120 ottelussa ja voitti seuran kanssa kaksi Valioliigan mestaruutta.

Hän jätti Chelsean vuonna 2017 ajauduttuaan huonoihin väleihin joukkuetta tuolloin valmentaneen Conten kanssa. Bluesin kannattajat selkeästi muistivat edelleen Costan uroteot seuran paidassa, sillä mies sai raikuvat aplodit kun hänet otettiin vaihtoon. Espanjalainen antoi kommenttinsa ottelun jälkeen.

– Minulla ei ollut koskaan ongelmia Chelsean kannattajien kanssa. Kyseessä oli valmentajasta johtuneet asiat. Autoin seuran mestariksi, mutta hän ei enää luottanut minuun. Minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin lähteä. Oli mahtavaa nähdä, että kannattajat arvostivat minun työtäni täällä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga