Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Manchester City jäi tasapeliin Parkenilla: “Tämä on voitettu piste”

Pep Guardiola
AOP

Manchester City jäi FC Kööpenhaminaa vastaan maalittomaan tasapeliin tiistain Mestarien liiga -ottelussa. City voi olla tulokseen suhteellisen tyytyväinen jouduttuaan pelaamaan yhden miehen vajaalla tunnin ajan.

FC Kööpenhamina sai tiistaina Parkenille kovan luokan vieraita, kun Valioliigan hallitseva mestari Manchester City asettui vastaan. Pep Guardiolan luotsaama Citizens lähti otteluun valtavana ennakkosuosikkina, mutta lopulta pisteet tasattiin 0-0 lukemin.

Sergio Gomez Martinin puolentunnin kohdalla saama punainen kortti vaikutti kenttätapahtumiin oleellisesti ja Guardiola myönsikin olevansa tasapelipisteeseen tyytyväinen.

– Olen erittäin tyytyväinen. Pystyimme välttämään tappion, vaikka pelasimme pitkään miehen alivoimalla. Aiomme palautua ja valmistautua seuraaviin peleihin. Meillä on tiedossa kamppailut Dortmundia ja Sevillaa vastaan. Yritämme saada niistä hyvät tulokset, jotta pysymme lohkon kärkipaikalla.

– Tämä peli muuttui oleellisesti punaisen kortin jälkeen ja alivoimalla pelaaminen tunnin ajan on niin vaikeaa. Etenkin Euroopassa. Emme kuitenkaan antaneet heille juurikaan tilanteita. Pelaajat antoivat ottelussa kaikkensa. Tämä on voitettu piste ja otamme sen vastaan.

Manchester City lensi heti ottelun jälkeen takaisin Englantiin. Joukkueen seuraava ottelu on tiedossa sunnuntaina Liverpoolia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga