Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Tottenham voittoon Eintracht Frankfurtia vastaan: “Voimme oppia paljon siitä, mitä lopussa tapahtui”

Antonio Conte
AOP

Tottenham Hotspur otti tärkeän voiton Mestarien liigassa kukistamalla Eintracht Frankfurtin kotonaan lukemin 3-2. Spursin päävalmentaja Antonio Conte oli syystäkin tyytyväinen kolmeen pisteeseen, joiden myötä lontoolaiset nousivat D-lohkon kärkipaikalle.

Antonio Conte oli tyytyväinen Tottenhamin esitykseen joukkueen ottaessa keskiviikkoiltana tärkeän voiton Eintracht Frankfurtia vastaan Mestarien liigassa. Italialaiskoutsin mielestä hänen suojattiensa otteet pelin viimeisillä minuuteillä jättivät kuitenkin parantamisen varaa.

Spurs toipui hyvin vieraitten Daichi Kamadan iskemästä avausmaalista. Tauolla lukemat olivat 3-1 kotijoukkueen hyväksi Heung-Min Sonin kahden maalin ja Harry Kanen rangaistuspotkun myötä. Frankfurtin Tuta sai punaisen kortin hieman ennen tunnin täyttymistä, jonka jälkeen hallinta siirtyi entistä enemmän isännille.

Spursin hallinnasta huolimatta vieraat aiheuttivat vielä sydämentykytyksiä Conten ryhmälle iskemälle kavennuksen muutamaa minuuttia ennen pelin loppumista. Conte kertoi taiston tauottua olevansa tyytyväinen kolmeen pisteeseen, vaikka parannettavaakin jäi.

– Mielestäni pelasimme todella hyvin, loimme paljon tilanteita ja teimme kolme maalia. Meillä oli mahdollisuudet myös lisäosumiin, mutta heidän maalivahtinsa oli heidän paras pelaajansa.

– Pelin viimeisiä minuutteja oli kuitenkin todella vaikea katsella. Voimme oppia paljon siitä, mitä lopussa tapahtui, koska meidän on ymmärrettävä, että peli ei ole koskaan päättynyt ennen kuin tuomari viheltää pilliinsä. Laskimme suojaustamme, koska luulimme jo voittaneemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga