Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Juventukselle vaihteeksi hyviä uutisia: Tähtipelaajan vamma odotettua lievempi

Massimiliano Allegri
AOP

Juventus on rämpinyt tällä kaudella syvissä vesissä. Joukkue otti tiistaina Maccabi Haifalta 2-0 takkiin Mestarien liigassa ja kaiken kukkuraksi tähtipelaaja Angel Di Maria loukkaantui. Argentiinalaisen vamma on kuitenkin pelättyä lievempi ja hänen uskotaan toipuvan kolmessa viikossa.

Torinon jättiseura Juventus on vaikeuksissa. Joukkue majailee Italian Seria A:ssa vasta kahdeksannella sijalla ja Mestarien liigassa Bianconerin jatkopelit näyttävät jäävän haaveeksi.

Juven peli ei ole rullannut missään vaiheessa niin kuin kauden alussa odotettiin. Kesällä jättimäisiä hankintoja tehnyt Vanha Rouva ei ole löytänyt punaista lankaa tekemiseensä ja tulokset ovat olleet sen mukaisia.

Yksi näistä uusista hankinnoista, Angel Di Maria, loukkaantui kaiken kukkuraksi tiistaina pelatussa Maccabi Haifa -ottelussa. Miehen vamman pelättiin olevan vakava, mutta seuran tiedotteen mukaan argentiinalainen tulee selviämään noin 20 päivän huililla. Di Marian uskotaan siis toipuvan ajoissa myös Qatarin MM-kisoihin.

Juventuksen valmentaja Massimiliano Allegri joutuu nyt kuitenkin keksimään pikaisesti jotain saadakseen joukkueensa kurssin oikaistua. Di Maria on ollut alkukaudella lähes ainoa Juven pelaaja, joka on pystynyt ruokkimaan kärjessä pelaavaa Dusan Vlahovicia.

Lähde: France 24

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga