Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Tässäkö Englannin tuleva päävalmentaja: Gareth Southgate jättämässä pestin MM-kisojen jälkeen?

Thomas Tuchel
AOP

Thomas Tuchel on toistaiseksi ilman työpaikkaa hänen saatuaan potkut Chelsean peräsimestä syyskuun alussa. Mies kertoo olevansa kiinnostunut Englannin maajoukkeen kanssa työskentelemisestä, jos siihen aukenee mahdollisuus.

Thomas Tuchel on ilmaissut olevansa kiinnostunut Englannin päävalmentajan pestistä tulevien MM-kisojen jälkeen.

Saksalaisvalmentaja on tällä hetkellä vailla työtä saatuaan hieman yllättäen potkut Chelseasta alkukaudella vain kuuden pelatun ottelun jälkeen. Saksalaivalmentajaa yhdistettiin vahvasti esimerkiksi Juventukseen, mutta viimeisten raporttien mukaan Tuchel olisi kiinnostunut siirtymään maajoukkuevalmennuksen pariin.

Pikkulinnut laulavat, että Tuchel olisi kiinnostunut siirtymään Englannin päävalmentajan paikalle MM-kisojen jälkeen, jos paikka sattuu vapautumaan.

On spekuloitu, että Gareth Southgaten aika Englannin peräsimessä päättyy turnauksen jälkeen, vaikka hänen sopimuksensa kestää vuoteen 2024 asti.

Tuchel olisi epäilemättä yksi kärkiehdokkaista, jos FA olisi halukas nimittämään ulkomaisen valmentajan. Saksalainen on yksi parhaista tällä hetkellä saatavilla olevista valmentajista ja lisäksi hän näyttää olevan avoin ottamaan työn vastaan.

Hän on jo torjunut kahden englantilaisseuran ja yhden espanjalaisseuran yhteydenotot ja kertonut odottavansa, että oikea tilaisuus tulee vastaan.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet