Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Lähde: Englanti voi huokaista helpotuksesta: Chelsean laitapakki toipumassa MM-kisoihin

Reece James
AOP

Chelsean avainpelaajiin lukeutuva Reece James loukkaantui AC Milania vastaan pelatussa Mestarien liiga -ottelussa. Vamman arveltiin saattavan vaarantavan jopa miehen osallistumisen Qatarin MM-kisoihin, mutta viimeisten arvioiden mukaan James joutuu huilaamaan vain pari viikkoa.

Englannin maajoukkueen johdolle on ilmoitettu, että Reece Jamesin aiemmin tällä viikolla AC Milania vastaan saama vamma ei ole vakava.

Chelseata edustava James sai polvivamman hieman tunnin pelin jälkeen Bluesin voittaessa Milanin Mestarien liigassa lukemin 2-0 tiistai-iltana. Kun James jouduttiin taluttamaan kentältä, hänen osallistumisestaan MM-kisoihin oltiin ymmärrettävästi huolissaan, sillä lopulliset pelaajalistat on määrä toimittaa 13. marraskuuta.

Englannilla riittää jo valmiiksi päänvaivaa Kyle Walkerin pelikunnon kanssa, joten Jamesin tilanteeseen suhtauduttiin äärimmäisellä vakavuudella. Näillä näkymin kyseessä ei pitäisi kuitenkaan olla mitään vakavaa.

Miehen uutisoidaan joutuvan huilaamaan pari seuraavaa viikkoa, mutta lähinnä varotoimenpiteenä ja hänen uskotaan palaavan kentille vielä lokakuun lopulla.

James kuuluu ehdottomasti Euroopan eliittiin omalla pelipaikallaan ja hän on nauttinut viime aikoina runsaasti vastuuta Gareth Southgaten alaisuudessa. Mies onkin erittäin todennäköinen ykkösvaihtoehto Kolmen Leijonan oikean puolustajan tontille, kun MM-kisat pyörähtävät käyntiin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet