Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Diego Simeonelta vastaus joukkueensa portugalilaistähden kritiikkiin: “Hänen otteensa ovat olleet huonoja”

João Félix
AOP

Atlético Madridin João Felix on jäänyt tällä kaudella vähälle peliajalle joukkueessaan. Nuorukainen on ihmetellyt asiaa julkisesti, mutta Ticon päävalmentajan Diego Simeonen mukaan syy on ollut pelkästään pelillisissä asioissa.

Atlético Madridin manageri Diego Simeone kommentoi medialle João Felixin tilannetta. Hyökkääjä on valitellut julkisesti vähäistä peliaikaansa, joka ei luonnollisesti miellyttänyt “El Choloa”. Argentiinalaiskoutsi kertoo, ettei Felix ole yksinkertaisesti ansainnut enempää peliminuutteja.

Felix,22, näytti viime kaudella vihdoin lunastavan kaiken potentiaalinsa ja antavansa rahoille vastinetta. Hänen kautensa päättyi kuitenkin ennenaikaisesti loukkaantumisen takia. Tällä kaudella hänellä on ollut vaikeuksia mahtua joukkueensa kokoonpanoon ja hän on pelannut vain 29 minuuttia neljän edellisen ottelun aikana.

Huhujen mukaan Felix on täysin turhautunut tilanteeseensa ja pyytänyt agenttejaan etsimään hänelle uutta seuraa mahdollisimman pikaisesti. Simeone ottaa nyt kantaa portugalilaistaiturin tilanteeseen.

– Sinä vuonna, kun voitimme La Ligan, hän pelasi uskomattomasti ennen loukkaantumistaan.

– Seuraavalla kaudella hän ei aloittanut hyvin, mutta paransi huomattavasti otteitaan pelien edetessä, mutta loukkaantui jälleen.

– Toivuttuaan pelikuntoon hänen otteensa ovat olleet huonoja, joten muut pelaavat tällä hetkellä. Niin yksinkertaista se on. Jos hän parantaa, hänelle aukeaa jälleen mahdollisuuksia.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga