Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brentford haastaa kotonaan Chelsean: Potterin ryhmä on saanut käännettyä alkukauden kurssinsa

Graham Potter
AOP

Brentford kohtaa Chelsean Valioliigassa keskiviikkona. Gretch Community Stadiumilla käytävän kamppailun kotijoukkueen päävalmentaja Thomas Frank kehuu virkaveljeään Graham Potteria, joka astui kesken alkukauden Bluesin peräsimeen.

Brentford joutuu keskiviikkona todella kovan haasteen eteen, kun vastaan asettuu nousuvireinen Chelsea. Graham Potter on saanut korjattua Bluesin alkukauden synkän kurssin ja hänen joukkueensa pelaaminen on tehnyt vaikutuksen Brentford-luotsi Thomas Frankiin.

– On selvää, että Potter tuonut oman lisänsä Chelsean pelaamiseen. Hän on muovannut heistä arvaamattoman joukkueen, jonka kokoonpanoa ja muotoa on vaikea arvata. Hän onnistui siinä myös työskennellessään Brightonin peräsimessä.

– Chelsea on niin lahjakas joukkue, että riippumatta siitä, keitä pelaajia Potter valitsee kokoonpanoon, heillä on uskomaton nippu kasassa.

– Olemme tarkkailleet heidän pelaamistaan. Tiedämme, mitä teemme ja keskitymme pääasiassa omaan tekemiseemme, mutta tietenkin olemme selvillä heidän vahvuuksistaan. Uskon, että tästä tulee fantastinen peli.

– Tiedämme, että pystymme olemaan uhka mille tahansa joukkueelle tässä sarjassa ja olemme osoittaneet sen monta kertaa.

– Olen erittäin vaikuttunut Potterin työstä. Mielestäni se, mitä hän teki Brightonissa, oli vaikuttavaa. Pidän tavasta, jolla hän näkee jalkapallon.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga