Cristiano Ronaldo ja Erik ten Hag jälleen tukkanuottasilla? – “Minulla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa”

Cristiano Ronaldo

Manchester United jäi edellisellä Valioliigakierroksella 0-0 tasapeliin Newcastlea vastaan. Avauskokoonpanoon noussut Cristiano Ronaldo otettiin vaihtoon ottelun toisella puoliajalla, joka sai portugalilaistähden raivon partaalle. Erik ten Hag kommentoi Ronaldon reaktiota.

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag vakuuttaa, ettei hänellä ole mitään ongelmaa Cristiano Ronaldon raivokkaan reaktion kanssa, kun portugalilainen otettiin vaihtoon sunnuntaina Newcastlea vastaan.

Ronaldo aloitti ottelun Old Traffordilla, mutta hänet otettiin pois kentältä 18 minuuttia ennen loppua, ja tilalle tuli Marcus Rashford. Portugalilainen supertähti pidätteli tilanteessa kiukkuaan ja poistui nurmelta päätään pudistellen.

ManU ei onnistunut tekemään voittomaalia Rashfordinkaan avustuksella, joten ottelu päättyi maalittomana. Ten Hag ottaa nyt kantaa Ronaldon reaktioon hänen tullessaan vaihtoon.

– Kukaan pelaaja ei ole iloinen, kun hänet vaihdetaan kentältä, eikä varsinkaan Ronaldo, ymmärrän sen täysin.

– Niin kauan kuin tyytymättömyys ilmaistaan normaalilla tavalla, minulla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa. Hän oli tietenkin vakuuttunut siitä, että hänen pitäisi jäädä kentälle ja, että hän olisi tehnyt maalin. Juuri sen takia hän on niin hyvä.

Lähde: The Mirror