Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n laitahyökkääjä arvostelun kohteena: “Hänen itseluottamuksensa on heikko tällä hetkellä”

Jadon Sancho
AOP

Manchester United sai raavittua pisteen Chelseaa vastaan lauantaina. United hallitsi kenttätapahtumia varsinkin ensimmäisellä jaksolla, mutta yhden Red Devils -pelurin otteet jättivät reilusti parantamisen varaa asiantuntija Gabriel Agbonlahorin mielestä.

Jadon Sanchon vaisut esitykset ärsyttävät asiantuntija Gabriel Agbonlahorin mukaan varmasti hänen joukkuetovereitaan.

Sancho vaihdettiin kentältä 52. minuutilla Unitedin 1-1-tasapelissä Chelseaa vastaan sunnuntaina. Englantilainen sai ottelussa paljon palloa, mutta ei pystynyt juurikaan aiheuttamaan ongelmia Bluesin puolustukselle.

Sancho on tehnyt tällä kaudella kaksi maalia, mutta näyttää juuri tällä hetkellä vain varjolta siitä pelaajasta, joka hän oli Borussia Dortmundissa.

Agbonlahor kritisoi United-laitahyökkääjän otteita kovin sanoin.

– Haluan puhua Sanchosta, koska kun katson Man Unitedia, katson Antonya, (Marcus) Rashfordia, (Bruno) Fernandesia. He kaikki haluavat haastaa vastustajia ja ottaa vastuuta viimeisellä kolmanneksella.

– Sanchon saadessa pallon hän syöttää sen taaksepäin. Jos olisin Luke Shaw, sanoisin ”lopeta takaisin syöttäminen, annan sinulle pallon, joten yritä tehdä sillä jotain”.

– Dortmundissa Sancho haastoi vastustajia joka viikko. Hänen itseluottamuksensa on niin heikko tällä hetkellä. Näyttää siltä, ettei hän usko omiin kykyihinsä. Hän saa jatkuvasti mahdollisuuksia, mutta ei tunnu uskovan pystyvänsä ohittamaan puolustajia.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga