Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Aston Villa nimitti Steven Gerradin seuraajan: Espanjalaisvelho palaa Valioliigaan

Unai Emery
AOP

Aston Villa ilmoitti maanantaina verkkosivuillaan nimittäneensä Unai Emeryn uudeksi päävalmentajakseen. Emery seuraa tehtävässä Steven Gerrardia, joka sai potkut viime viikolla heikkojen tulosten seurauksena.

Unai Emery on Aston Villan uusi päävalmentaja. Espanjalaiskoutsi nimitettiin maanantaina tehtävään Steven Gerrardin työsuhteen päätyttyä viime viikolla.

Villa on aloittanut kautensa negatiivisissa merkeissä ja majailee vasta sarjataulukon viidennellätoista sijalla. Nyt joukkue yrittää kääntää kurssinsa uuden valmentajan avulla.

Emery siirtyy Englantiin Villarrealista, jonka hän johti Eurooppa-liigan mestaruuteen vuonna 2021 sekä Mestarien liigan välieriin viime kaudella.

Espanjalainen on erittäin kokenut huipputason valmentaja, jonka vyöllä on yli 900 ottelua. Aiemmin hän on valmentanut Valioliigassa Arsenalia, jonka peräsimessä hän työskenteli kaudella 2018-2019. Tykkimiehet ylsivät tuolloin Eurooppa-liigan finaaliin.

Emery on työskennellyt myös Sevillassa ja Paris Saint Germainissa. Sevillassa hän voitti kolme peräkkäistä Eurooppa-liigan mestaruutta vuosina 2013-2016. PSG:n peräsimessä hän voitti Ligue 1:n mestaruuden sekä kaksi Ranskan cupia, kaksi liigacupia ja kaksi Trophée des Championsia.

Emery aloittaa tehtävässään 1. marraskuuta sen jälkeen, kun hänen työlupa-asiansa on saatu kuntoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga