Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Hyökkääjälegenda jyrähti Barcelonan tilanteesta: “Ei ole aikaa tyhjille lupauksille tai odottelulle”

Xavi Hernandez
AOP

FC Barcelonan matka tämän vuoden Mestarien liigassa tyssäsi jo alkulohkovaiheeseen. Asiantuntija Thierry Henryn mukaan Xavi Hernandez saa olla tyytyväinen, jos hän saa pitää työpaikkansa.

Yksi jalkapallon polttavimmista puheenaiheista on tänään ollut Barcelonan tippuminen Mestarien liigan jatkopelien ulkopuolelle.

Kun katalaanit hävisivät Bayern Münchenille ja Inter Milan voitti samaan aikaan Viktoria Plzenin puhtaasti 4-0, Barçan haaveet selviytymisestä 16 parhaan joukkoon kuopattiin. Thierry Henry, joka edusi mittavalla peliurallaan myös Barcelonaa, antoi oman mielipiteensä entisen työnantajansa putoamisesta Eurooppa-liigaan.

– Loppujen lopuksi vain tuloksilla on merkitystä, ja sen näimme äskettäin Englannissa, kun Steven Gerrard sai potkut. Jos työskentelet Barcelonassa ja epäonnistut, sinut tuomitaan.

– Ei ole aikaa tyhjille lupauksille tai odottelulle. Barça on panostanut kaiken Mestarien liigaan ja tarvitsee kilpailusta saatavia tuloja.

Henry viittasi Xavin olevan onnekas nauttiessaan erityiskohtelua seurassa. Ranskalainen uskoo, että jos Barcelonan puikoissa olisi ollut kuka tahansa muu henkilö, ovet olisivat käyneet välittömästi Mestarien liigasta tippumisen jälkeen.

Xavin kohtalo on toistaiseksi vielä kysymysmerkki, mutta hän myönsi itsekin aiemmin työpaikkansa olevan vaarassa, jos tulosta ei synny.

Lähde: Barca Universal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga