Mestarien liiga

Napoli tyylitteli voittoon Rangersin kustannuksella: Glen Kamara sivussa

Napoli vs Rangers

Napoli jatkoi lentoaan Mestarien liigassa ottamalla viidennen peräkkäisen voittonsa, kun Rangers kaatui Italiassa puhtaasti 3-0. Vierasjoukkueen manageri, Giovanni van Bronckhorstin mukaan skottiseura pystyi antamaan numeroista huolimatta kovan vastuksen. Glen Kamara ei ollut joukkueensa kokoonpanossa loukkaantumisesta johtuen.

Vakuuttavaa alkukautta pelaava Napoli ei jättänyt keskiviikkona Rangersille juurikaan mahdollisuuksia.

Stadio Diego Armando Maradonalla käyty ottelu päättyi isäntien 3-0 voittoon. Kotijoukkueen sankari oli kaksi maalia iskenyt Giovanni Simeone. Viimeisen naulan skottiseuran arkkuun iski Leo Skiri Østigård.

Jatkopaikkansa jo aiemmin varmistanut Napoli on A-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki viisi otteluaan. Lohkojumbo Rangersin saldo on päinvastainen ja Giovanni Bronckhorstin ryhmä on nollassa pisteessä ennen päätöskierrosta.

Hollantilaisvalmentaja löysi tylyistä lukemista huolimatta positiivisia asioita omiensa pelaamisessa.

– Mielestäni heidän maalinsa syntyivät liian helposti. Reagoimme kuitenkin todella hyvin ja pysyimme pelissä mukana. Meillä oli loistavia tilaisuuksia juuri ennen puoliaikaa, mutta emme onnistuneet maalinteossa.

– Toisella jaksolla osoitimme luonnetta, emmekä antaneet heille juurikaan tilaa. He tekivät viimeisen maalinsa erikoistilanteesta. Napoli on huippujoukkue, mutta pystyimme tarjoamaan heille kovan vastuksen.

Lähde: The Scotsman