Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Liverpoolille helpottava voitto: “Osasimme odottaa, että he aloittavat kovaa”

Andrew Robertson
AOP

Liverpoolin vuoristoratamainen kausi sai jatkoa keskiviikkona, kun Jürgen Kloppin suojatit ottivat hienon 3-0 voiton Ajaxin vieraana. Viikonloppuna Nottingham Forestille hävinnyt Pool oli loistavalla pelipäällä ja varmisti voittonsa myötä paikan UCL:n pudotuspeleissä.

Ajax ei pystynyt tarjoamaan Liverpoolille juurikaan vastusta keskiviikkoillan Mestarien liiga -kamppailussa. Amsterdam Arenalla pelattu ottelu päättyi vieraiden 3-0 voittoon Mohamed Salahin, Darwin Nunezin ja Harvey Elliottin osumien myötä.

Pool varmisti kolmella pisteellä paikkansa kuudentoista parhaan joukossa. Nunezin maalin syöttänyt laitapuolustaja Andrew Robertson kehui joukkueensa yleisilmettä.

– Me tiesimme, että meidän täytyy voittaa. Täällä pelaaminen on vaikeaa, ja osasimme odottaa, että he aloittavat kovaa. Olisimme voineet rauhoittaa pelin tempoa aiemmin.

– Tärkeää oli, ettemme luovuttaneet heidän paineensa alla, vaan luotimme omaan pelisuunnitelmaamme. Heillä oli yksi iso tilaisuus, mutta muutoin onnistuimme pitämään pelin tiiviinä.

– Mielestäni ensimmäisen maalin jälkeen me todella rauhoituimme ja aloimme pelata omaa peliämme. Toisella puoliajalla hoidimme homman kotiin ja nappasimme massiiviset kolme pistettä. On mahtavaa, että pystyimme varmistamaan jatkopaikan ennen viimeistä kierrosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga