Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Kritiikkivyöryn alle joutunut Antony saa tukea PSG:n tähdeltä: “Jatka samaan malliin, älä muuta mitään”

Antony
AOP

Brasilialaistähti Neymar on ilmaissut tukensa Antonylle sen jälkeen, kun Manchester Unitedin laitahyökkääjän otteet herättivät kritiikkiä lajiväen parissa.

Ajaxista kesällä 82 miljoonan punnan kaupalla Manchester Unitediin siirtynyt 22-vuotias Antony on ollut yksi Red Devilsin pirteimmistä pelaajista alkukaudella.

Taitava brasilialainen tunnetaan teknisyydestään, mutta torstain Eurooppa-liigan ottelussa Sheriff Tiraspolia vastaan miehen esittämät temput eivät tehneet vaikutusta Erik ten Hagiin tai joukkueen kannattajiin.

Antony pyöri paineettomassa tilanteessa pallon kanssa kuin hyrrä konsanaan ja antoi sen jälkeen syötön, joka päätyi suoraan ulos päätyrajasta.

Kyseinen suoritus herätti voimakasta kritiikkiä, ja siitä tuli yksi viikon suurimmista puheenaiheista. Entinen ManU-pelaaja Paul Scholes nimitti Antonya pelleksi ja Robbie Savage totesi, että laitahyökkääjä olisi pitänyt raahata pois kentältä temppunsa jälkeen.

Unitedin manageri ten Hag otti Antonyn vaihtoon puoliajalla, vaikka hollantilainen korosti, ettei hänen päätöksensä johtunut nähdystä episodista.

Kritiikin keskellä Antony on kuitenkin saanut myös tukea. Neymar Jr, puolusti maanmiestään sosiaalisessa mediassa.

Paris Saint-Germainin hyökkääjä julkaisi Instagramissa videon Antonyn tempusta kuvatekstillä: “Jatka samaan malliin, älä muuta mitään! Anna mennä, poika! Rohkeutta ja iloa.”

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga