Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Real Betis murjoi HJK:n – AS Roma jatkopeleihin toisen jakson osumilla

Nicolo Zaniolo
AOP

Eurooppa-liigan alkulohkovaihe pelattiin päätökseen torstaina. Helsingin Jalkapalloklubin pelit eurokentillä ja tämän vuoden osalta päättyivät tähän iltaa, kun HJK jäi omassa lohkossaan viimeiseksi. C-lohkosta matkaa jatkopeleihin jatkoivat AS Roma ja lohkon ylivoimainen ykkönen Real Betis. UEFA:n konferenssiliigan jatkopeleihin matkaa kolmanneksi sijoittunut Ludogorets.

Toni Koskelan valmentama Helsingin Jalkapalloklubi päätti kautensa Real Betisin vieraana Sevillassa. Tasoero kahden joukkueen välillä oli selvä, kun Real Betis murskasi yli 40 tuhannen katsojan silmien edessä suomalaispoppoon tylyin 3-0 -lukemin. Joukkue iski avausjaksolla kahdesti pallon ohi HJK:n huippumaalivahti Conor Hazardin ja loppulukemat 3-0’n toisen puoliajan lisäajan viimeisellä minuutilla läpiajosta. Kaksi ensimmäistä maalia Betisiltä menivät Aitor Ruibalin nimiin ja kolmas osuma ranskalaiskeskikenttä Nabil Fekirin nimiin.

HJK keräsi alkulohkossa yhteensä yhden pisteen mukaansa, kun joukkue pelasi Töölössä 1-1 -tasapelin Ludogoretsia vastaan. HJK teki alkulohkossa kaksi maalia ja molemmista vastasi Perparim Hetemaj.

Lohkon toisessa kamppailussa AS Roma oli kotiyleisönsä edessä avausjakson jälkeen tappiolla 1-0 -lukemin Ludogoretsille, mutta käänsi pelin toisella jaksolla. AS Roma ylsi lopulta tyylikkääseen 3-1 -voittoon vaihtomies Nicolo Zaniolon ansiosta. Zaniolo hommasi ensin kaksi pilkkua kotijoukkueella, joista Lorenzo Pellegrini ei erehtynyt ja naulasi loppulukemat itse hienon soolon päätteeksi viitisen minuuttia ennen päätösvihellystä.

AS Roma etenee siis lohkon kakkosena jatkopeleihin ja kohtaa Mestarien liigasta tippuneen joukkueen. Vastaan voi osua joko Juventus, FC Barcelona tai Sevilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga