Aston Villa haki arvokkaat pisteet Falmer Stadiumilta – Veteraanikärki ratkaisijana

Danny Ings

Brighton & Hove Albion ja Aston Villa mittelivät paremmuudestaan lauantaina Falmer Stadiumilla. Unai Emeryn luotsaama Villa nappasi arvokkaat kolme pistettä Danny Ingsin kahden maalin myötä.

Kotijoukkue Brighton joutui pettymään, kun vieraaksi saapunut Aston Villa oli lukemin 2-1 parempi.

Roberto De Zerbin suojatit saivat otteluun räjähtävän lähdön, kun argentiinalaispelaaja, Alexis Mac Allister, aloitti maalinteon vain minuutin pelin jälkeen.

Isäntien seuraava maali oli tämän jälkeen useaan otteeseen lähellä, mutta Villa selvisi alun vyörytyksestä.

Unai Emeryn ryhmä pääsi pelin mukaan hieman vartin jälkeen ja veteraanikärki, Danny Ings, vastasi tasoituksesta 20 minuutin kohdalla.

Puntit tasoittuivat tämän jälkeen selkeästi ja molemmilla oli omat saumansa ensimmäisen nelivitosen loppuhetkillä. Tauolle siirryttiin kuitenkin 1-1 tasalukemissa.

Brighton hallitsi palloa toisella jaksolla ja pakotti peliä Villan päätyyn. Vierasjoukkue iski kuitenkin useamman kerran terävästi vastaan ja sai palkinnon 54 minuutin jälkeen, kun Ings ujutti illan toisensa lähietäisyydeltä.

Brighton aloitti tämän jälkeen hurjan takaa-ajon kapellimestarinsa Leandro Trossardin johdolla, mutta tasoitus jäi syntymättä. Villalle siis isot kolme pistettä vierasluolasta Brightonin joutuessa pettymään.