Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Cristiano Ronaldolta kovaa puhetta: “Tunnen itseni petetyksi”

Cristiano Ronaldo
AOP

Cristiano Ronaldon paluu Manchester Unitediin ei ole sujunut sillä tavalla kuin mies itse varmasti kuvitteli. Portugalilainen on pudonnut vaihtopelaajan rooliin ja tekee nyt mielipiteensä selväksi tilanteestaan.

Manchester Unitedin hyökkääjä Cristiano Ronaldo uskoo, että seura on pettänyt hänet ja hänet pakotetaan ulos. Mies myös kertoo, ettei hän kunnioita manageri Erik ten Hagia.

Ronaldo palasi Unitediin Juventuksesta elokuussa 2021. Portugalilainen kirjoitti Old Traffordille kahden vuoden sopimuksella ja palasi seuraan, jossa hän voitti kahdeksan pokaalia vuosina 2003-2009.

Sunnuntaina julkaistussa Piers Morganin haastattelussa Ronaldolta kysyttiin, että tunteeko mies jonkun haluavan hänet ulos seurasta.

– Kyllä tunnen, enkä vain valmentajan (Erik Ten Hag) taholta. Myös muutama muu haluaa savustaa minua ulos.

– Tunnen itseni petetyksi, ja minusta tuntuu, että jotkut ihmiset olivat minua vastaan jo ennen saapumistani.

Ronaldo joutui myrskyn silmään viime kuussa hänen kieltäydyttyään tulemasta kentälle ottelun viimeisiksi minuuteiksi Tottenhamia vastaan.

Tämän jälkeen ten Hag ei ottanut miestä mukaan ollenkaan seuraavaan Chelsea-otteluun. Ronaldo kertoo suoran mielipiteensä manageristaan.

– En tunne tarvetta kunnioittaa sellaista ihmistä, joka ei kunnioita minua.

Lähde: CNN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga