Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Real Madridin supertähti tekemässä lähtöä? – “Tilanteeni saattaa muuttua MM-kisojen jälkeen”

Eden Hazard
AOP

Eden Hazard paljastaa, että hänen saattaa olla pakko lähteä Real Madridista tammikuussa. Belgialainen myöntää olevansa turhautunut tilanteeseensa Santiago Bernabeulla.

Eden Hazard ei ole pystynyt näyttämään parasta osaamistaan Real Madridissa sen jälkeen, kun hän siirtyi Bernabeulle 100 miljoonalla eurolla Chelseasta vuonna 2019.

Hyökkääjä on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista ja joutunut espanjalaislehdistön silmätikuksi. Erityisesti sen jälkeen, kun tv-kamerat saivat hänet kiinni juhlimasta Chelsean pelaajien kanssa, kun Blues oli pudottanut Realin Mestarien liigasta 2021.

Hazard ei ole vielä aloittanut La Liga -ottelua tällä kaudella, ja hän on ollut käyttämättömänä vaihtopelaajana 11:ssä viimeisestä 12 ottelusta. Mies myöntääkin nyt, että tilanne on kaikkea muuta kuin paras mahdollinen. Belgialainen kertoo, että seurasiirto saattaa tulla kyseeseen hänen omasta tahdostaan riippumatta.

– En halua lähteä Real Madridista, Hazard toteaa.

– Tilanteeni saattaa muuttua MM-kisojen jälkeen.

– Totta kai haluaisin pelata, mutta manageri on se, joka tekee päätökset. Hyväksyn tilanteen, mutta haluan näyttää, että ansaitsen enemmän vastuuta. Kun et pelaa, kaikesta tulee vaikeaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset