Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigaseurat Bundesliigan huippukaksikon perässä

Youssoufa Moukoko
AOP

Tottenham Hotspurin pelaajatarkkailijat olivat lähteiden mukaan paikalla seuraamassa Borussia Mönchengladbachin ja Borussia Dortmundin välistä ottelua. Spursin kerrotaan olevan Gladbachin Marcus Thuramin ja Dortmundin Youssafan Moukokon kintereillä.

Borussia Mönchengladbach selviytyi 4-2-voittajaksi Borussia-Parkilla Dortmundia vastaan, kun joukkueet pelasivat viimeisen ottelunsa ennen MM-taukoa.

Tottenhamin on raportoitu metsästävän uutta hyökkääjää tammikuun siirtoikkunassa, ja ottelussa pelanneet Marcus Thuram ja Youssoufa Moukoko ovat molemmat heidän kohdelistallaan.

Thuram teki Mönchengladbachin illan kolmannen maalin, mikä nosti hänen kauden maalimääränsä Bundesliigassa kymmeneen.

25-vuotiaan pelaajan sopimus Mönchengladbachissa päättyy kauden lopussa, ja hän voi neuvotella vapaista siirroista seurojen kanssa tammikuusta alkaen. Tottenhamin lisäksi Arsenalin tiedetään olevan Ranskan MM-ryhmään valitun Thuramin kintereillä.

Moukoko, joka täyttää 18 vuotta vasta myöhemmin tässä kuussa ja jonka sopimus Dortmundin kanssa päättyy ensi vuonna, kiinnostaa myös Spursia. Ihmeteiniä ollaan yhdistetty viime kuukausina lähes kaikkiin Euroopan eliittiseuroihin, kuten Real Madridiin, Barcelonaan, Liverpooliin ja Manchester Unitediin.

Poolin ja ManU:n edustajat olivat niin ikään paikalla seuraamassa ottelua ja tarkkailemassa edellä mainitun kaksikon lisäksi myös Gladbachin Joe Scallya.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset