Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Xavi teki mielipiteensä selväksi Brasilian suurimmasta lahjakkuudesta: “Toivottavasti hän liittyy Barcaan”

Xavi Hernandez
AOP

Brasilian Serie A:n jättiseura Palmeirasia edustava Endrick on pelaaja, josta kuullaan vielä. Vasta 16-vuotias ihmelapsi on ehtinyt jo pelata joukkueensa ykkösmiehistössä seitsemän ottelua, joissa on syntynyt kolme maalia.

Kuten aiemmin kerroimme, Palmeirasin Endrick kiinnostaa useita Euroopan suurseuroja. Jättilupaus on noussut komeetan lailla seuran ykkösmiehistöön vasta 16-vuoden iässä.

Monipuolinen nuorukainen pystyy pelaamaan usealla eri pelipaikalla hyökkäyslinjassa ja on ehtinyt tähän mennessä tekemään kolme maalia miesten tasolla.

Hän kirjoitti ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Palmeirasin kanssa 16-vuotissyntymäpäivänään, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että ura tulee jatkumaan jossain muualla kuin Brasiliassa.

FC Barcelona on yksi lukuisista Endrickin perässä olevista eurooppalaisista suurseuroista. Siirtoasiantuntija, Fabrizio Romano, kertoi Twitter-tilillään Barcan managerin, Xavin kommenteista nuoreen tulevaisuudenlupaukseen liittyen.

– Olemme keskustelleet Endrickin isän ja myös hänen itsensä kanssa. Kerroin heille seuran projektista. Haluamme hänet, sillä hän on huippulahjakkuus. Endrick on juuri sellainen pelaaja, jota tarvitsemme. Toivottavasti hän liittyy Barcaan. Päätös on kuitenkin täysin hänen käsissään.

Endrick varmasti punnitsee vaihtoehtojaan hyvin tarkkaan ennen siirtopäätöstään. On kuitenkin selvää, että Eurooppa kutsuu heti, kun hän on tullut täysi-ikäiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset