Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Hollannin tykki avoimena tulevaisuutensa suhteen: “Katsotaan rauhassa, mitä tapahtuu”

Cody Gakpo
AOP

Hollannin Cody Gakpo on yksi niistä pelaajista, joiden uskotaan vaihtavan isompiin ympyröihin MM-kisojen päätyttyä. Toistaiseksi PSV Eindhovenia edustava hyökkääjä kertoo olevansa avoimin mielin tulevaisuutensa suhteen.

Kaksi maalia kahdessa ottelussa. Hollantia edustava Cody Gakpo on aloittanut ensimmäisen MM-turnauksensa kovalla rytinällä ja lisää on luultavasti luvassa.

PSV Eindhovenin hyökkääjän yllä on pyörinyt jo hyvän aikaa siirtohuhuja, joiden mukaan usea mahtiseura olisi hänen kintereillään. Viimeisimpänä häntä ollaan linkitetty Manchester Unitediin, joka hankkiutui hiljattain eroon Cristiano Ronaldosta.

Gakpo kertoo seuranneensa häneen liittyvää uutisointia ja pitävänsä kaikki vaihtoehdot avoinna tulevaisuuttaan varten.

– On imartelevaa, että minusta kirjoitetaan niin paljon, hyökkääjä toteaa.

– En kuitenkaan tunne itseäni nolostuneeksi saamastani huomiosta. Jalkapallo on joka tapauksessa joukkuelaji, jossa ei ole kyse yksittäisistä pelaajista, joten joukkueen saavutukset tulisi mennä uutisoinnissa edelle.

– Tällä hetkellä tilanne on se, että olen talvitauon jälkeen edelleen PSV:n pelaaja. Kuten kuitenkin sanoin ennen MM-kisoja, katsotaan rauhassa mitä tapahtuu.

– Tiedän mihin pystyn pelaajana ja tavoitteeni on nousta seuraavalle tasolle. Minulla riittää vielä kehitettävää monella osa-alueella.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset