Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Serie A

Ranskan tähti on tehnyt vaikutuksen Zlatan Ibrahimoviciin: “Hän ei ajattele kentällä omaa etuaan”

Olivier Giroud
AOP

Zlatan Ibrahimovic ei esittelyjä juurikaan kaipaa. AC Milania nykyisin edustava ruotsalainen ei pelkää sanoa mielipidettään mistään asiasta, mutta jakaa myös kehuja silloin kun paikka on. Miehen joukkuekaveri, Olivier Giroud, on tehnyt omalla toiminnallaan vaikutuksen Ibrahimoviciin.

Yksi Ruotsin kaikkein aikojen parhaista jalkapalloilijoista, Zlatan Ibrahimovic, palasi monen vuoden jälkeen AC Milaniin tavoitteenaan vain yksi asia.

Hyökkääjä lupasi tuoda Scudetton jälleen Milanoon ja viime kaudella miehen lupaus toteutui. Rossoneri päätti pitkän kirouksensa, sillä raitapaidat olivat juhlineet Italian mestaruutta edellisen kerran kaudella 2010-2011.

Zlatan teki itse osansa pelaten kovista polvikivuista huolimatta läjäpäin otteluita. Pelaaminen teki miehen polvelle kuitenkin sen verran vahinkoa, että hän on joutunut olemaan sivussa koko alkukauden.

Hyökkääjän uskotaan palaavan kentille Qatarin MM-turnauksen päättymisen jälkeen.

Ennen MM-kisoja tehdyssä haastattelussa Ibrahimovic nimesi joukkuetoverin, joka on tehnyt häneen suurimman vaikutuksen. Ruotsalainen nimesi Olivier Giroudin, jonka kisavalintaa hän piti päivänselvänä asiana.

– Giroudin pitäisi ehdottomasti olla mukana, koska hän on voittaja. Hän ei ole pelaaja, joka tekee 40 maalia kaudessa, mutta hän pystyy tuomaan joukkueeseen jotain, mitä muut eivät. Hän ei ajattele kentällä omaa etuaan.

Lähde: Football Italia

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A