Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Maajoukkueet

Melkoista jossittelua: – “Italia olisi edennyt MM-kisoissa vähintään kahdeksan parhaan joukkoon”

Italia
AOP

Italian jääminen rannalle Qatarin MM-kisoista oli valtava isku saapasmaassa. Hallitseva Euroopan mestari eteni aina karsintojen playoff vaiheeseen asti, jossa tie nousi kuitenkin pystyyn Pohjois-Makedoniaa vastaan.

Nelinkertainen maailmanmestari Italia ei selviytynyt Qatarin MM-kisoihin jäätyään karsintalohkossaan kakkoseksi Sveitsin taakse ja hävittyään playoff-kierroksella yllättäen Pohjois-Makedonialle.

Italian kärsimä tappio oli lähteiden mukaan maan historian ensimmäinen MM-karsintahäviö kotikentällä. Vuosi sitten kesällä EM-kultaa juhlinut Roberto Mancinin miehistö joutuu siis seuraamaan tällä kertaa lopputurnausta kotisohvalta.

Azzurrin entinen pelaaja ja vuoden 1982-maailmanmestari, Giuseppe’Beppe’’ Bergomi uskoo, että jos sinipaidat olisivat selvinneet kisoihin olisivat he edenneet vähintään kahdeksan parhaan joukkoon.

– Tämä on surullista niiden pelaajien kannalta, jotka olivat mukana voittamassa Euroopan mestaruutta ja jotka jäivät nyt rannalle MM-kilpailuista. Heillä oli paperilla helppo lohko, mutta asiat eivät kuitenkaan menneet toivotulla tavalla.

– En usko, että he lähtivät karsintoihin takki auki, mutta nykyjalkapallossa erot ovat todella pieniä. Jos pallo olisi pomppinut meille, Italia pelaisi tällä hetkellä Qatarissa. Mitään ei voi ikinä pitää itsestäänselvyytenä.

Jorginho on loistava rangaistuspotkuissa, mutta hän epäonnistui karsinnoissa kaksi kertaa tärkeässä paikassa.

– Uskon, että Italia olisi edennyt Qatarin turnauksessa vähintään kahdeksan parhaan joukkoon.

Lähde: Football Italia

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet