Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Maajoukkueet

Espanjan maajoukkueessa erikoinen tilanne – Hyökkääjä seurustelee päävalmentajan tyttären kanssa: “Suhtaudumme tilanteeseen luonnollisesti”

Luis Enrique
AOP

Espanjan maajoukkueryhmässä on käynnissä erikoinen tilanne, sillä joukkueen hyökkääjä Ferran Torres seurustelee lähteiden mukaan päävalmentaja Luis Enriquen tyttären kanssa. Miehet kommentoivat asiaa hiljattain mediassa.

Pomon tyttären kanssa seurusteleminen ei välttämättä kuulosta aina kovinkaan hyvältä idealta, mutta Ferran Torresilta tämä näyttää luonnistuvan ilman suurempaa stressiä. Torresin tiedetään pitävän yhtä maajoukkueen päävalmentaja, Luis Enriquen, tyttären Sira Martinezin kanssa.

Parin kerrotaan seurustelleen siitä lähtien, kun Torres pelasi Manchester Cityssä ja asuvan nykyään yhdessä Espanjassa.

Espanjan entinen päävalmentaja, Vicente del Bosque, totesi aikoinaan, että jos hän haluaisi olla joku joukkueensa pelaajista, hän olisi Sergio Busquets. Enriquelle esitettiin sama kysymys, kun hän piti livestreamia Twitch -palvelun kautta.

– Jos minun pitäisi valita joku, vastaisin Ferran Torres, sillä muussa tapauksessa tyttäreni tappaisi minut, Enrique nauroi.

Torres otti Enriquen kommentteihin kantaa jälkikäteen.

– En koe, että hänen sanomisistaan aiheutuisi minulle ylimääräisiä paineita. Me kaikki tiedämme, että hän tykkää vitsailla. Osaamme pitää työ ja yksityisasiat erillään ja suhtaudumme tilanteeseen luonnollisesti.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet