Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester United ja Chelsea edelleen AC Milanin portugalilaishyökkääjän kintereillä

Rafael Leão 
AOP

AC Milanin hyökkääjä, Rafael Leão, on ollut huhujen mukaan jo pidemmän aikaa tekemässä lähtöä San Sirolta. Chelsea on tavoitellut portugalilaista aktiivisesti, mutta toistaiseksi ilman tulosta. Viimeisten tietojen mukaan myös Manchester United on kiinnittänyt katseensa pelaajan suuntaan.

Pitkään jatkunut epätietoisuus Rafael Leãon ympärillä ei tunnu edelleenkään helpottavan. AC Milanin tuulennopea hyökkääjä on kiistatta yksi Euroopan viihdyttävimmistä pelaajista ja hänen otteensa eivät ole jääneet huomaamatta yhdeltäkään mantereen kärkiseuralta.

Lähteiden mukaan Manchester United kartoittaa mahdollisuutta hankkia Portugalin maajoukkuemies tammikuussa. Hyökkääjän nykyinen pahvi kattaa vuoteen 2024 asti, mutta Milanossa ymmärretään, että jos riittävän hyvää jatkosopimustarjousta ei saada pikaisesti aikaiseksi Leão nostaa kytkintä.

Raporttien mukaan portugalilaisen lähtöä on pyritty estämään asettamalla hänelle 100 miljoonan euron hintalappu.

Siirtoasiantuntija, Dean Jones, pitää hyvinkin mahdollisena, että Leão päätyy kirjoittamaan jatkosopimuksen San Sirolle Unitedin kiinnostuksesta huolimatta.

– Tällä hetkellä kaikki on vielä epävarmaa, mutta Milanossa pyritään tekemään kaikki, että hänet saadaan vakuutettua jäämään. Hänen tilanteensa on kaikkea muuta kuin selvä.

Lähde: GiveMeSport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset