Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

MM-kisoissa säkenöinyt Chelsea-pelaaja vaihtamassa maisemaa?

Hakim Ziyech
AOP

Hakim Ziyechin aika Chelseassa ei ole sujunut onnellisten pilvien alla. Äärettömän taitava marokkolainen ei ole saanut toivomaansa vastuuta Bluesissa ja hänen uskotaan olevan valmis vaihtamaan maisemaa. Italian jättiseura AC Milan on yksi miehen perässä olevista seuroista.

Marokko pelaa häikäisevää MM-turnausta ja on lyönyt ällikällä kaikki kisoja seuraavat jalkapalloniilot. Maa arvottiin F-lohkoon yhdessä Belgian, Kanadan ja Kroatian kanssa, mutta vastoin kaikkia ennakko-odotuksia joukkue eteni lohkovoittajana jatkopeleihin.

Espanjaa vastaan käydyn sitkeän puolustustaistelun palkintona oli voitto rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Maalivahti, Yassine Bounou, ei päästänyt yhtään vetoa selkänsä taakse ollen itseoikeutetusti maansa suurin sankari, mutta ei suinkaan ainoa sellainen.

Hakim Ziyech on ollut jokaisessa pelaamassaan ottelussa joukkueen taistelun ruumiillistuma jättäen kaikkensa viheriölle.

Seurajoukkuetasolla Chelseaa edustavan pelaajan tulevaisuus on tällä hetkellä avoinna, sillä tie avaukseen Stamford Bridgellä tuntuu olevan tukossa. AC Milanin on raportoitu tarkkailevan Ziyechin tilannetta ja hänet nähdään potentiaalisena hyökkäyspään hankintana.

Marokkolaisen sopimus Bluesin kanssa on voimassa vuoteen 2025 saakka, mutta tällä hetkellä jatko Lontoossa näyttää varsin epätodennäköiseltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset