Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Valioliiga

Polvileikkauksesta toipuvan Arsenal-hyökkääjän paluusta ei ole vielä tietoa: “Meidän on tarkkailtava hänen tilannettaan päivittäin”

Gabriel Jesus
AOP

Alkukaudella huikeassa iskussa ollut Gabriel Jesus lähti Brasilian MM-ryhmään täynnä itseluottamusta. Kisat päättyivät kuitenkin Arsenalin miehen osalta alkulohkovaiheeseen, kun hän loukkasi polvensa Kamerun-ottelussa. Hyökkääjän paluuaikataulusta ei ole tietoa, mutta kyseessä oli leikkaushoitoa vaatinut vamma.

Brasilian ykköshyökkääjäksi kaavailtu Gabriel Jesus loukkasi MM-kisojen lohkovaiheen viimeisessä ottelussa polvensa. Miehen kisamatka tyssäsi tähän ja hän on palannut Englantiin, jossa hänet leikattiin.

Viimeaikaisten raporttien mukaan Jesus olisi palaamassa pelikentille aikaisintaan muutaman kuukauden kuluttua. Arsenal ei ole kuitenkaan toistaiseksi tiedottanut tarkemmin ykköshyökkääjänsä paluuaikataulusta.

Gunnersin päävalmentaja, Mikel Arteta, kommentoi brasilialaisen tilannetta torstaina.

– Emme tiedä vielä, milloin Jesus on pelikuntoinen. Kyseessä ei ollut mikään pikkuvamma, joten meidän on vain odotettava ja tarkkailtava hänen tilannettaan päivittäin.

Jesus on ollut alkukaudella Artetan selkeä ykkösvaihtoehto keskushyökkääjäksi, mutta nyt viime aikoina vähälle peliajalle jääneelle Eddie Nketiahille aukeaa todennäköisesti tilaisuus nousta parrasvaloihin. Yksi vaihtoehto on myös Gabriel Martinellin siirtäminen laidalta keskelle.

Tammikuun siirtoikkunan lähestyessä on kuitenkin hyvinkin mahdollista, että Arteta yrittää metsästää uutta kärkipelaajaa.

Lähde: Sky Sports

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga