Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n hyökkääjälle valtavaa hehkutusta: “Ehkä vain Kylian Mbappe on tässä hänen edellään”

Marcus Rashford
AOP

Erik ten Hag ylistää hyökkääjäänsä Marcus Rashfordia, joka on tällä kaudella alkanut näyttämään jälleen omalta itseltään. Hollantilaisvalmentaja otti kantaa myös Rashfordin sopimustilanteeseen, joka on kaikkea muuta kuin selvä.

Marcus Rashford on nostanut tällä kaudella tasoaan selkeästi. Kaikissa kilpailuissa yhteen laskettuna on syntynyt jo kahdeksan maalia. Hyökkääjä oli myös Englannin paras maalintekijä Qatarissa iskettyään kolme häkkiä.

Rashfordia Manchester Unitedissa valmentava Erik ten Hag kertoo mielipiteensä pelaajasta.

– Heti aluksi huomasin hänen valtavan potentiaalinsa. Kun hänelle saadaan pelattua pallo puolustuslinjan taakse, hän on yksi maailman parhaista pelaajista. Ehkä vain Kylian Mbappe on tässä hänen edellään.

Rashfordin viime kausi oli todella hankala. Olkapääleikkauksesta toipuminen kesti odotettua pitempään ja nopea englantilainen teki vain viisi maalia 32 pelaamassaan ottelussa.

Tällä kaudella kunto on kuitenkin ollut jälleen kohdillaan, joka on herättänyt myös muiden seurojen huomion. Muun muassa PSG on ilmaissut kiinnostuksensa useaan otteeseen.

Ten Hag kommentoi Rashfordin sopimustilannetta seuraavasti:

– Hänen täytyy tehdä päätös. Kaikki mitä voimme tehdä seurana on näyttää, että tämä on hänelle oikea paikka jatkaa kehittymistä.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga