Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolille surkeita uutisia loukkaantumisten muodossa: “Kuin isku vasten kasvoja”

Luis Diaz
AOP

Liverpool koki valtavan takaiskun lokakuussa, kun joukkueen hyökkääjä, Luis Diaz, loukkaantui kesken valioliigaottelun. Kolumbialaisen odotettiin palaavan joukkueen rinkiin jälleen Qatarin MM-turnauksen päätyttyä, mutta nyt miehen toipuminen on ottanut takapakkia.

Liverpoolin Luis Diaz loukkasi polvensa lokakuussa Arsenalia vastaan pelatussa ottelussa. Pelin jälkeen Pool tiedotti, ettei Diaz palaa joukkueen mukaan ennen MM-taukoa, mutta hänen uskottiin olevan jälleen käytettävissä tammikuussa.

Nyt Jurgen Kloppin ryhmä on kuitenkin kokenut jälleen uuden vastoinkäymisen, sillä Diazin vamma paheni viime viikolla Dubaissa järjestetyllä harjoitusleirillä. Reds tiedottaa, että kolumbialainen joutuu leikkaukseen ja on näin ollen sivussa vähintään seuraavat kolme kuukautta.

– Diazin tilanne ei näytä kovinkaan hyvältä, Klopp totesi.

– Tämä on valtava pettymys meille kaikille, etenkin hänelle itselleen.

– Hän tunsi kipua harjoitellessaan, mutta kertoi seuraavana päivänä polvensa tuntuvan paremmalta.

– Kyseessä ei ollut mikään kontaktitilanne, mutta halusimme silti selvittää mistä on kyse. Kun kuulimme uutiset, se oli kuin isku vasten kasvoja. Tämä on kuitenkin nyt tilanne, emmekä voi muuta kuin odottaa.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga