Brentford ja Tottenham aloittivat Boxing Dayn-kierroksen tasapelillä: “Päästimme jälleen ottelun avausmaalin”

Antonio Conte

Valioliiga pyörähti jälleen käyntiin Qatarin MM-kisojen jälkeen. Perinteinen Boxing Dayn kierros lähti liikkeelle Brentfordin ja Tottenham Hotspurin välisellä kohtaamisella. Pisteet jaettiin lopulta 2-2 tasapelin myötä, johon Spurs-valmentaja Antonio Conte ei ollut täysin tyytyväinen.

Brentfordin ja Tottenhamin välinen ottelu käynnistyi suhteellisen tasaisissa merkeissä. Molemmilla olit omat tilaisuutensa, mutta Brentfordin Vitaly Janeltin vartin kohdalla tekemä osuma jäi ensimmäisen jakson ainoaksi maaliksi.

Kun toista nelivitosta oli takana vajaa kymmenen minuuttia Ivan Toney vei isäntäjoukkueen kahden maalin johtoasemaan. Spurs osoitti heräämisen merkkejä tämän jälkeen ja Harry Kane kavensi reilun tunnin kohdalla.

Vierasjoukkueen hallinta tuotti tulosta jälleen hetkeä myöhemmin, kun Pierre-Emile Højbjerg tasoitti pelin. Lisäosumia ei kuitenkaan syntynyt, joten ottelu päättyi pistejakoon.

Vieraiden päävalmentaja, Antonio Conte, kertoi olevansa tyytyväinen omiensa asenteeseen, mutta manasi vastustajan pääsemistä jälleen kerran johtoasemaan.

– Olen ylpeä joukkueen osoittamasta luonteesta ja taistelutahdosta, joiden ansiosta saimme raavittua tästä ottelusta pisteen.

– Toisaalta olen kuitenkin erittäin pettynyt siihen, että päästimme jälleen ottelun avausmaalin. Tämä oli yhdeksäs peli peräkkäin, kun näin pääsee tapahtumaan, eikä se ole hyväksyttävää.

Lähde: Daily Mirror