Lontoon paikallistaisto päättyi Fulhamin juhliin – Crystal Palacelle kaksi punaista korttia: “Tämä joukkue pystyy parempaan”

Patrick Vieira

Crystal Palace ja Fulham ottivat toisistaan mittaa Valioliigan Boxing Dayn kierroksella. Lontoon paikallistaisto päättyi lopulta Fulhamin selkeään 3-0 voittoon. Palace sortui ottelussa karkeisiin virheisiin ja Patrick Vieiran miehistölle tuomittiin kaksi punaista korttia.

Selhurst Parkilla pelattu Lontoon paikallistaisto Crystal Palacen ja Fulhamin välillä tarjosi runsaasti dramatiikkaa.

Bobby Reid vei Cottagersin johtoon puolen tunnin kohdalla Alexandar Mitrovicin esityöstä. Lähes heti perään Palacen Tyrick Mitchell sortui vakavaan rikkeeseen ja hänelle tuomittiin suora ulosajo.

Kun toisella jaksolla kotijoukkueen James Tomkins otti vielä toisen keltaisen korttinsa oli ottelun kuva selvä.

Fulham rynni lopulta helppoon voittoon kahden miehen ylivoimalla, kun toisen nelivitosen osumista vastasivat Tim Ream ja Mitrovic.

Palacen päävalmentaja, Patrick Vieira, ei lähtenyt ottelun jälkeen spekuloimaan ulosajoilla, vaan myönsi suoraan vastustajan paremmuuden.

– Heti ensimmäisistä minuuteista lähtien Fulham oli meitä edellä. Jäimme jatkuvasti jälkeen tietyillä osa-alueilla ja lopulta saimme, mitä ansaitsimme.

– Emme tehneet riittävästi töitä tänään voiton eteen. Tämä on suuri pettymys etenkin sen takia, koska tiedän, että tämä joukkue pystyy parempaan.