Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

FC Barcelonan tuore hankinta lähtökuopissa? – Seurajohdon kärsivällisyys loppumassa

Raphinha
AOP

Raphinha jätti viime kesänä Leeds Unitedin taakseen ja siirtyi FC Barcelonan riveihin valtavan hypetyksen saattelemana. Hyökkääjän esitykset ovat jättäneet kuitenkin runsaasti toivomisen varaa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Lähteiden mukaan seurajohto haluaa päästä miehestä eroon.

La Ligan jättiseura FC Barcelona teki kesällä tukun jättimäisiä hankintoja, joista yksi oli Leeds Unitedista saapunut Raphinha.

Katalonialaisseuran kerrottiin seuranneen pidemmän aikaa brasilialaisen otteita ennen kuin tarjousta lyötiin pöytään. Lopulta kaupat kuitenkin syntyivät ja brassihyökkääjä siirtyi Camp Noulle.

Brasilian maajoukkueessa 16 ottelua pelanneeseen Raphinhaan kohdistui valtavat odotukset, mutta toistaiseksi hänen parasta antiaan ei olla vielä saatu ulosmitattua.

Leeds Unitedissa loistaneen brassin avut ovat hyvin tiedossa ja tarjoilu pelaa paremmin Barcassa kuin Elland Roadilla, mutta totuttelu on vaatinut veronsa.

Viimeaikaisten raporttien mukaan seurajohdon kärsivällisyys on koetuksella ja Raphinhan myynti on nostettu tapetille.

Lähes 60 miljoonaa euroa maksaneesta miehestä ei välttämättä ole mahdollista saada samansuuruista siirtokorvausta, mutta usean seuran kerrotaan osoittaneen kiinnostuksensa.

Blaugranan päävalmentajan Xavi Hernandezin uskotaan haluavan tuoda sisään uusia pelaajia, jonka myötä Raphinha saattaa joutua kauppatavaraksi.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset