Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lupaavan laitapuolustajan unelmasiirto toteutumassa? Los Blancos -kasvatti palaamassa Santiago Bernabeulle

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti.
AOP

Viime kaudella Mestarien liigan ja La Ligan pyttyjä nostaneen Real Madridin kone on hieman yskähdellyt tällä kaudella. Joukkue pyrkii lähteiden mukaan vahvistamaan puolustusosastoaan Rayo Vallecanon Fran Garcialla.

Real Madrid oli viime kaudella Euroopan paras joukkue. Los Blancos vei La Ligan nimiinsä 13 pisteen erolla FC Barcelonaan ja pääsi nostamaan toukokuussa myös Mestarien liigan pyttyä kaadettuaan finaalissa Liverpoolin.

Valkopaidat osoittivat uskomatonta venymiskykyä varsinkin UCL:n puolella nousten useamman kerran sillasta pudotuspelien aikana. Carlo Ancelottin miehistön hyökkäysarsenaali oli tappavan tehokas otteluiden ratkaisuhetkillä ja joukkue tuntui kaivavan voitot vaikka väkisin.

Menestyksestä huolimatta totuuden nimissä on sanottava, että puolustuskalusto oli ajoitellen helisemässä. Ancelottin kerrotaan olevan tyytymätön etenkin vasempana laitapakkina pelaavan Ferland Mendyn otteisiin ja ranskalaiselle etsitään nyt korvaajaa.

Esiin on noussut muun muassa Bayern Münchenin Alphonso Daviesin nimi, mutta siirron toteutuminen vaikuttaa epätodennäköiseltä.

Realin kerrotaan kääntäneen katseensa oman kasvattinsa Fran Garcian suuntaan, joka pelaa tällä hetkellä Rayo Vallecanossa. 23-vuotias espanjalainen on vakuuttanut esityksillään ja Los Blancos omistaa edelleen puolet hänen pelioikeuksistaan.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset