Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Diego Simeone tyytymätön hyökkääjiinsä: Atletico tavoittelee Real Betisin maalitykkiä

Borja Iglesias
AOP

Atletico Madridin hyökkäyksestä löytyy toinen toistaan nimekkäämpiä pelimiehiä, mutta tällä kaudella ruuti on ollut todella märkää. Lähteiden mukaan Rojiblancosin päävalmentaja, Diego Simeone, etsii kuumeisesti uutta kärkeä. Viime päivinä joukkueen on huhuttu olevan Real Betisin Borja Iglesiasin kintereillä.

Diego Simeonen valmentama Atletico Madrid on tällä hetkellä La Ligan viidennellä sijalla. Argentiinalaisluotsin suojatit ovat voittaneet 14 pelaamastaan ottelusta seitsemän ja tehneet 21 maalia.

Tämä on luvattoman vähän varsinkin, kun joukkueen hyökkäyksestä löytyy sellaisia pelaajia, kuten Alvaro Morata, Joao Felix ja Antoine Griezmann. Simeonen kerrotaankin olevan pettynyt edellä mainittujen herrojen iskukykyyn ja kääntäneen katseensa kohti siirtomarkkinoita.

Viime päivinä Wanda Metropolitanolle ollaan linkitetty Real Betisin Borja Iglesiasta, jonka uskotaan sopivan Simeonen suosimaan pelitapaan.

Isokokoinen kärki on ollut tällä kaudella vahvassa vireessä ja iskenyt 13 pelaamassaan ottelussa kahdeksan maalia sekä antanut kaksi maalisyöttöä.

Miehen markkina-arvon uskotaan pyörivän noin 25 miljoonan paikkeilla. Hänen Betis-sopimuksensa on voimassa vuoteen 2026 asti. Osoite saattaa kuitenkin muuttua, sillä Simeone tarvitsee kuumeisesti uutta verta hyökkäyslinjaansa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset