Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Serie A:n tähtipelaaja kertoo ManU-siirron kariutumisesta: “Heillä ei ollut riittävästi varaa ostaa minua”

Marko Arnautovic
AOP

Manchester Unitedin uutisoitiin aiemmin olleen Bolognan hyökkääjän Marko Arnautovićin perässä. Kaupat eivät kuitenkaan koskaan nähneet päivänvaloa, joten itävaltalainen jatkaa toistaiseksi uraansa Serie A:ssa.

Marko Arnautovićin uskottiin vaihtavan kesän siirtoikkunan aikana maisemaa. Tempperamenttinen itävaltalainen on vaihtanut urallaan tiuhaan seuraa ja tällä kertaa häntä yhdistettiin Manchester Unitediin.

Lähteet väittivät aiemmin, että United luopui lopulta pelaajan tavoittelusta omien faniensa protestien johdosta.

Arnautović ei ota kesän tapahtumiin kantaa, mutta kertoo, että Red Devils tavoitteli häntä aiemmin, kun José Mourinho työskenteli seuran peräsimessä.

Väite on hieman kyseenalainen, sillä kaksikko teki aiemmin yhteistyöä Inter Milanissa, eikä Mourinho arvostanut tuolloin itävaltalaisen työmoraalia.

– Mourinho halusi minut Unitediin, kun pelasin West Hamissa. Olin yllättynyt heidän kiinnostuksestaan, mutta he todella halusivat minut. Pogban (Paul) hankinnan jälkeen heillä ei kuitenkaan ollut riittävästi varaa ostaa minua.

Arnautovićia ollaan verrattu pelillisiltä ominaisuuksiltaan ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovićiin , mutta mies itse kokee vertailun tarpeettomaksi.

– Totta kai tuollaisen kuuleminen on imartelevaa, mutta ”Ibra” on ainutlaatuinen pelaaja, enkä minä ole hänen tasollaan. Minulla on suuri kunnioitus häntä kohtaan sillä hänen elämänsä ei ole aina ollut helppoa.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset