Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ajax-legenda purki sopimuksensa etuajassa: “Toivottavasti hän löytää itselleen toisen seuran, jossa päättää komean uransa”

Daley Blindin Ajax-ura päätökseen.
AOP

Daley Blind jättää Ajaxin taakseen. Seura ilmoitti asiasta tiistaina ja miehen voimassa olleen sopimuksen purku astuu voimaan välittömästi. Blind on seuran oma kasvatti ja pelasi toisella visiitillään Amsterdamissa vuodesta 2018 lähtien.

Puolustaja Daley Blind on purkanut sopimuksensa Ajaxin kanssa ja hänestä tulee näin ollen vuoden alussa vapaa-agentti. Hollantilaisen alkuperäinen pahvi oli voimassa kesään asti, mutta se päätettiin purkaa yhteisymmärryksessä puoli vuotta aikaisemmin.

Blind on Ajaxin oma kasvatti, joka debytoi seuran edustusjoukkueessa vuonna 2008. Mies vietti yhden lainajakson kotimaansa FC Groningenissa, mutta palattuaan hän nousi amsterdamilaisseuran säännölliseen avauskokoonpanoon.

Blind siirtyi hyvien esitystensä myötä Valioliigaan ja Manchester Unitediin vuonna 2014. Hollantilainen muodosti toimivan toppariparin yhdessä Chris Smallingin kanssa, mutta koko joukkueen kurssi oli jyrkästi laskusuhdanteinen, joka alkoi näkymään myös Blindin otteissa.

ManU tuskaili pelillisen identiteettinsä kanssa vuosikausia, eikä Blindin parhaita ominaisuuksia pystytty hyödyntämään.

Puolustaja palasi jälleen Ajaxiin vuonna 2018, mutta matka on jälleen jatkumassa. Amsterdamilaisseuran toimitusjohtaja, Edwin van der Sar, kiitti Blindiä hänen panoksestaan ja toivotti hänelle onnea tulevaisuuteen.

– Toivottavasti hän löytää itselleen toisen seuran, jossa päättää komean uransa. Päätimme yhdessä järjestää hänen kunniakseen ottelun, jotta hän voi jättää kannattajille asianmukaiset jäähyväiset.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat