Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Teemu Pukin valmentajalle potkut: Norwichin synkkä putki sai jatkoa

Dean Smith
AOP

Teemu Pukin edustama Norwich City on erottanut joukkueen päävalmentajana toimineen Dean Smithin tehtävästään. Smith ehti toimia pestissään reilun vuoden korvattuaan joukkueen kannattajien rakastaman Daniel Farken.

Norwich Cityn kausi on ollut tähän mennessä pettymys. Joukkue on pelannut 24 ottelua, joista se on voittanut 10. Pistepotti oikeuttaa sarjan viidenteen sijaan, vaikka materiaalin puolesta ryhmä kuuluu Championshipin parhaimmistoon.

Norwich hävisi tapaninpäivänä Luton Townille lukemin 2-1, Teemu Pukin vastattua joukkueensa ainokaisesta. Kanarialinnut ovat voittaneet vain kolme edellisestä 13 pelaamastaan ottelusta ja Luton-tappion jälkeen johtoportaalle riitti.

Dean Smithille näytettiin pelin jälkeen ovea. Miehen kohtalolla oltiin arvuuteltu jo pidemmän aikaa ja myös Luton-pelissä hän sai tuntea kannattajien raivon. Smith myönsi aiemmin, ettei voi tuoda omaa perhettään otteluihin fanien käyttäytymisen takia.

– Olisi hullua tuoda perheeni paikan päälle. 79-vuotiaan äitini ei tarvitse todistaa ihmisten ilkeyttä minua kohtaan, joten mielummin suojelen häntä. Olen asemassa, jossa on helppo joutua arvostelun kohteeksi.

– Mielestäni olen hyvä työssäni, mutta koska asiat ovat kääntyneet meitä vastaan, minusta on tehty maalitaulu.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat