Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tästäkö syystä ManU sai rukkaset? Virgil van Dijkilla näppinsä pelissä supertähden Liverpool-siirrossa

Cody Gakpo
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Hollannin maajoukkueessa upeat MM-kisat pelannut Cody Gakpo siirtyi Liverpoolin paitaan. Nuorukaista yhdistettiin pidemmän aikaa Manchester Unitediin, mutta lopulta hän päätti siirtyä Merseysidelle. Miehen maajoukkuetoverin, Virgil van Dijkin, uskotaan vaikuttaneen hänen päätökseensä.

PSV Eindhovenia vuodesta 2018 edustaneen Cody Gakpon siirtoa Manchester Unitediin pidettiin vain ajan kysymyksenä, mutta hollantilaisjoukkue tiedotti hyökkääjän siirron Liverpooliin olevan vain sinettiä vaille valmis.

Lähteet kertovat, että yksi syy Gakpon päätökselle siirtyä Merseysidelle oli Reds-kapteeni Virgil van Dijkin toiminta. Van Dijkin uutisoidaan ottaneen henkilökohtaisesti yhteyttä maajoukkuetoveriinsa ja pyrkineensä vakuuttelemaan tätä siirtymään Anfieldille.

Pool kaatoi maanantaina Aston Villan lukemin 3-1, mutta van Dijk kommentoi ottelun jälkeen joukkueensa tarvitsevan lisää laatua.

– Toivottavasti loukkaantuneet pelaajamme palaavat pian pelikuntoon ja hankimme uusia vahvistuksia. Katsotaan mitä tapahtuu, mutta laatu on aina tervetullutta Liverpooliin.

On hyvinkin mahdollista, että van Dijk saattoi vaikuttaa Gakpon päätökseen, mutta aika näyttää minkälaisen vaikutuksen hän pystyy tuomaan Anfieldille. Liverpool on tuskaillut hyökkäyspelaamisensa kanssa siitä lähtien, kun Sadio Mane pakkasi laukkunsa ja siirtyi Bayern Müncheniin.

Lähde: SportsJOE.ie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset