Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

MM-kisoissa säväyttänyt Argentiinan superlupaus lähtökuopissa? – Valioliigan mahtiseurat edelleen nuorukaisen perässä

Enzo Fernandez
AOP

Enzo Fernandez oli Argentiinan mukana voittamassa maailmanmestaruutta Qatarissa. Benfican keskikenttäpelaajan ympärillä on jyllännyt jo pidemmän aikaa siirtohuhuja. Mies avaa nyt suunsa median edessä itseensä kohdistuneista huhuista.

Argentiinan paidassa MM-kisoissa säväyttäneen Enzo Fernandezin ympärillä riittää puhetta. Miehen uutisoitiin tehneen ennen joulua alustavan sopimuksen Liverpoolin kanssa, jonka jälkeen Manchester Unitedin raportoitiin lyöneen oman lusikkansa soppaan.

21-vuotias nuorukainen ottaa nyt ensimmäistä kertaa julkisesti kantaa sopimustilanteeseensa. MM-turnauksen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi valittu Fernandez vakuuttaa, että hänen keskittymisensä on vain ja ainoastaan Benficassa.

– En osaa sanoa tässä vaiheessa tulevaisuudestani tai mahdollisista sopimustarjouksista mitään, se on edustajani tehtävä. En halua puhua tästä aiheesta liikaa, koska haluan keskittyä vain Benficaan. Meillä on seuraava ottelu perjantaina.

Fernandezin tämänhetkinen kontrahti on voimassa vielä viisi vuotta, mutta on epätodennäköistä, että portugalilaisseura pyrkii pakottamaan häntä jäämään näin pitkäksi aikaa.

Todennäköisesti raha puhuu tälläkin kertaa ja on vain luultavasti ajan kysymys, milloin argentiinalaisväkkärä vaihtaa maisemaa. Liverpoolin ja ManU:n lisäksi, myös ainakin Real Madridin tiedetään seuraavan hänen otteitaan.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset