Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean tähtipuolustaja avautuu viimeisimmästä takaiskustaan: “Tämä on ollut urani vaikein vuosi”

Reece James
AOP

Reece Jamesilla on takanaan epäonninen vuosi. Chelsean avainpelaajiin lukeutuva englantilainen loukkaantui syksyllä pelatussa Mestarien liigan ottelussa, jonka vuoksi hän joutui jättämään Qatarin MM-kisat väliin. Mies palasi kentille Chelsean eilisessä voitossa, mutta loukkantui jälleen.

Reece James kuuluu eittämättä saarivaltakunnan parhaimpien laitapuolustajien joukkoon. Laajalla säteellä operoiva englantilainen osallistuu lähes jokaiselle pelin osa-alueelle hoitaen oman roolinsa tunnollisesti.

James valittiin Kolmen Leijonan MM-ryhmään, mutta syksyllä tapahtunut loukkaantuminen vesitti miehen kisahaaveet.

Vaikean vamman jäljiltä kuntoutunut puolustaja oli pitkästä aikaa Chelsean kokoonpanossa eilen, kun Blues kaatoi Bournemouthin lukemin 2-0.

James pelasi omalla tasollaan, kunnes toisen puoliajan alussa tullut vamma pakotti hänet vaihtoon. Mies kertoo nyt tunnelmistaan uusimman takaiskun jälkeen.

– Tämä on ollut urani vaikein vuosi. Haluan kiittää kaikkia saamastani tuesta, se ei ole jäänyt huomaamatta. Loukkaantumiset ovat vaikuttaneet henkiseen hyvinvointiini, mutta minä yritän pelata niillä korteilla, jotka minulle on jaettu. Toivon kaikille rauhallista ja onnellista loppuvuotta.

Reecen paluuaikataulusta ei ole vielä tarkkaa tietoa ja hänen tilannettaan tarkkaillaan päivä kerrallaan. Vamma on jälleen samassa polvessa, joka piti miehen aiemmin sivussa.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga