Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Leicesterille surkeita uutisia: Englannin maajoukkuemies edelleen sivussa

James Maddison
AOP

Loistavia otteita alkukaudella esittänyt James Maddison on loukkaantumisen vuoksi sivussa Leicesterin perjantaisesta ottelusta Liverpoolia vastaan. Englantilaisen poissaolo on valtava isku Brendan Rodgersin suojateille.

Synkän alkukauden pelannut Leicester City sai käännettyä hieman kurssiaan ennen talvitaukoa. Joukkue otti muutaman maukkaan voiton ja pystyi nousemaan pari pykälää ylemmäs sarjataulukossa.

Ketut ovat tällä hetkellä 13 sijalla kerättyään 16 ottelusta 17 pistettä. Yksi Brendan Rodgersin ryhmän parhaimmista pelaajista on tälläkin kaudella ollut James Maddison.

Englantilaiskeskikenttä on tehnyt 13 pelaamassaan ottelussa seitsemän maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Maddisonin hyvä vire ei jäänyt huomaamatta myöskään Gareth Southgatelta, joka valitsi pelaajan Kolmen Leijonan MM-kisaryhmään. Mies joutui kuitenkin pettymään, sillä peliminuutteja ei irronnut Qatarin turnauksen aikana.

Leicester jatkoi valioliigaurakkaansa tapaninpäivänä Newcastle Unitedia vastaan ja ilman Maddisonia pelanneet Ketut kärsivät selkeän 3-0 tappion.

Leicesterin manageri, Rodgers, vahvistaa, että keskikentän dynamo ei ole mukana myöskään perjantaina Liverpoolia vastaan.

–  Maddison ei ole käytettävissämme perjantaina. Palattuaan MM-turnauksesta hän tunsi kipua polvessaan, eikä ole harjoitellut kanssamme.

Lähde: Football365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga