Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Newcastle joutumassa pettymään: Chelsean avainpelaaja jäämässä sittenkin Stamford Bridgelle?

Jorginho
AOP

Chelsean keskikentän tähden, Jorginhon, tulevaisuudella ollaan arvuuteltu viime aikoina. Italialaisen kontrahti on loppumassa ensi kesänä, mutta viimeisten tietojen mukaan Blues pyrkii pitämään hänet Stamford Bridgellä.

Siirtohuhujen keskiössä olevan Jorginhon Chelsea-sopimus on umpeutumassa puolen vuoden päästä. Italialaista ollaan viety huhuissa useampaan eri suuntaan ja viimeisten raporttien mukaan Newcastle Unitedon erittäin kiinnostunut hänestä.

Aikaisemmin Jorginhon on uskottu harkitsevan paluuta Serie A:han. Pelaajan agentti, Joao Santos, paljastaa, että Chelsea on nyt lyönyt pöytään jatkosopimustarjouksen pitääkseen italialaisen riveissään.

Santos kertoo, että Jorginho ei ole toistaiseksi tehnyt päätöstä mihinkään suuntaan.

– Jorginhon sopimus on päättymässä kesäkuun 30. päivä. Olemme kuitenkin saaneet jatkosopimustarjouksen. Chelsea on tässä vaiheessa etusijalle, mutta päätöstä ei ole vielä syntynyt.

Jorginho aloitti uransa Hellas Veronan junioriakatemiassa. Hän teki Serie A-debyyttinsä seuran edustusjoukkueessa ja päätyi muutaman mutkan kautta Napolin riveihin vuonna 2014.

Mies kehittyi Partonopein paidassa yhdeksi Italian parhaista keskikenttäpelaajista ja Chelsea hankki hänet Stamford Bridgelle vuonna 2018.

Jorginho on kuulunut Italian maajoukkueen avainpelaajiin useamman vuoden ajan ja on edustanut Azzurria yhteensä 46 maaottelussa.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset