Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tottenham pyrkii vahvistumaan Portugalin liigassa pelaavalla laitapakilla

Pedro Porro
AOP

Sporting CP:n Pedro Porro on pelaaja, jonka odotetaan siirtyvän lähiaikoina isompiin ympyröihin. Valioliigaseura Tottenham Hotspur on yksi niistä joukkueista, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta Porroa kohtaan.

Portugalin liigassa pelaavan Sporting CP:n Pedro Porro on todennäköisesti vaihtamassa maisemaa. Kesällä Manchester Citystä pysyvällä siirrolla saapuneen espanjalaisen nykyinen pahvi on umpeutumassa vuonna 2024, mutta Sportingissa varaudutaan jo hänen lähtöönsä.

Tottenham Hotspurin on uutisoitu olevan laitapakin kintereillä hyvän tovin, joten jotain saattaa tapahtua pikaisella aikataululla. Porron markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 25 miljoonaa euroa.

Hänen sopimuksessaan on raportoitu olevan 40 miljoonan ulosostoklausuuli, joten Spurs joutuu kaivamaan kuvetta hankkiakseen lahjakkaan laitapakin.

– Meidän joukkueessamme pelaaja useampi pelaaja, jotka ovat herättäneet muiden seurojen huomion. Porro on yksi heistä, kommentoi Sportingin johtoportaaseen kuuluva Ruben Amorim.

– Tämä on seurausta pelaajiemme hyvistä esityksistä. Meillä oli sama tilanne kesällä, joten tässä ei ole mitään uutta.

– Olen ymmärtänyt, että Porro on vapaa lähtemään, vain jos hänestä määrätty ulosostohinta maksetaan kokonaisuudessaan. Jos niin käy, me emme voi pitää hänätä pidempään.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset