Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

90min: Cristiano Ronaldo siirtyy Saudi-Arabiaan

Cristiano Ronaldo Portugalin paidassa.
AOP

Cristiano Ronaldon tulevaisuus on ollut yksi jalkapalloilevan maailman polttavimmista puheenaiheista. Saatuaan haluamansa lähtöpassit Manchester Unitedista miestä on linkitetty useaan suuntaan. Lähteet kertovat, että portugalilainen on nyt tehnyt päätöksensä.

Cristiano Ronaldo siirtyy Saudi-Arabian liigassa pelaavan Al-Nassrin riveihin, 90min väittää. Portugalilaisen lähdettyä Manchesteristä miehen edustajat ovat etsineet hänelle kuumeisesti uutta seuraa.

Al Nassr lähestyi jo aiemmin Ronaldoa, mutta joukkueen tekemä tarjous pysyi pitkään lusitaanin pöytälaatikossa. Hyökkääjän ensisijainen tavoite oli jatkaa uraansa Euroopassa ja pelata Mestarien liigaa tulevalla kaudella.

Suunnitelmat näyttävät nyt kuitenkin muuttuneen ja miehen uutisoidaan nyt hyväksyneen alustavasti saudiarabialaisseuran tekemän tarjouksen.

Miehen korkeat palkkavaatimukset vesittivät tiettävästi pelaamisen useammassa osoitteessa, mutta ökyrikkaalla Al Nassrilla ei todennäköisesti tuota pienintäkään ongelmaa maksaa portugalilaisen pyytämää liksaa.

‘’Rollen’’ uuden sopimuksen huhuillaan kestävän vuoteen 2025 asti, mutta seura haluaa pitää hänet mahdollisesti riveissään myös tämän jälkeen. Peliuran päättyessä miehestä kaavaillaan seuran lähettilästä.

Ronaldon on määrä suorittaa viikon sisällä seuran lääkärintarkistus, jonka jälkeen hänen uskotaan allekirjoittavan sopimuksen. Diilin toteutuessa Ronaldosta tulisi raporttien mukaan maailman parhaiten palkattu jalkapalloilija.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset