Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ligue 1:n maalitykki siirtymässä Valioliigaan? – Kaupat syntymässä pikaisella aikataululla

Terem Moffi
AOP

Southampton tavoittelee lähteiden mukaan Lorientin Terent Moffia tammikuun siirtoikkunassa. Valioliigan jumbosijaa hallussaan pitävä Saints kaipaa kipeästi uusia vahvistuksia riveihinsä.

Southampton on jäänyt Valioliigassa heittopussin rooliin. Joukkue päättyi aiemmin erottamaan Ralph Hasenhüttlin päävalmentajan paikalta heikkojen tulosten seurauksena.

Saints on voittanut 16 pelaamastaan ottelusta vain kolme ja pelannut kolme kertaa tasan. Maalierokin on pakkasella peräti 16 osuman verran.

Uudeksi päävalmentajaksi palkattu Nathan Jones kärkkyy nyt kuumeisesti uusia vahvistuksia riveihinsä tammikuun siirtoikkunassa.

Esiin on noussut Lorientin hyökkäjän, Terem Moffin, nimi. Nigerialainen on ollut loistavassa iskussa kuluvalla sesongilla iskettyään 15 pelaamassaan ottelussa 10 maalia.

Saints onkin kärsinyt suurista maalinteko-ongelmista, kun joukkue on onnistunut tekemään Valioliigassa toistaiseksi vain 14 osumaa.

Southamptonin kerrotaan tarkkailleen Moffia jo hyvän tovin, mutta nyt joukkueen uskotaan olevan valmis jättämään hänestä tarjouksen.

Nigerian maajoukkueessa 7 ottelua pelanneen Moffin urapolku on ollut mielenkiintoinen. Mies jätti kotimaansa 17-vuotiaana ja siirtyi Englantiin Buckswoodin akatemiaan.

Matka jatkui nopeasti Liettuan liigassa pelaavan Kauno Zalgirisin riveihin. Moffi edusti sarjassa myös Riteraita ennen siirtymistään Belgiaan KV Kortrijkikiin. Lorient nappasi lupaavan maalintekijän riveihinsä vuonna 2020.

Lähde: HampshireLive

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset