Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Muistatko vielä hänet? – Entinen FC Barcelonan superlupaus palaamassa La Ligaan

Bojan Krkic
AOP

Bojan Krkiciä pidettiin aikanaan yhtenä koko Euroopan kirkkaimmista tulevaisuudenlupauksista. Espanjalaiselle pedattiin tietä tähtiin, mutta hänen urapolkunsa on kulkenut odottamattomalla tavalla.

Barcelonan akatemiaan juniori-ikäisenä siirtynyt Bojan Krkic on jäänyt monen La Liga-fanin mieleen. Taiturimaisen espanjalaisen niskaan laskettiin suuret paineet jo nuorella iällä.

Debytoituaan Blaugranan paidassa, Krkicistä odotettiin joukkueen seuraavaa soihdunkantajaa ja häntä verrattiin taidoiltaan Lionel Messiin. Tulokaskaudellaan nuorukainen teki upeat kymmenen La Liga-maalia.

Ura ei kuitenkaan ikinä päässyt täyteen lentoon Camp Noulla ja lopulta mies myytiin lukemattomien lainasiirtojen jälkeen Stoke Cityyn vajaalla kahdella miljoonalla eurolla.

Mies pelasi brittiseurassa muutaman vuoden, jonka jälkeen alkoi jälleen uusi lainarupeama ja lopulta Krkic päätyi MLS:n kautta Japanin liigassa pelaavan Vissel Koben riveihin.

Viimeisten tietojen mukaan matka on kuitenkin jälleen jatkumassa ja pelaajan kerrotaan olevan lähellä paluuta Espanjaan.

La Ligan häntäpään seuroihin kuuluva Elche on kiinnostunut Krkicin palveluksista ja hänen toivotaan pystyvän auttamaan joukkuetta putoamistaistelussa. Elchen lisäksi myös Gironan ja Espanyolin uutisoidaan tavoittelevan entistä Barcelonan superlupausta.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset