Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Meksikon maajoukkuemies pitkällä sopimuksella La Ligaan

Cesar Montes
AOP

Meksikon paidassa upeasti MM-kisoissa esiintynyt Cesar Montes siirtyy Espanyoliin. Siirto astuu voimaan virallisesti tammikuun ensimmäisenä päivänä.

Meksiko joutui pettymään Qatarin MM-turnauksessa maan jäätyä lopulta alkulohkoon. Vihreäpaidat jäivät maalierovertailussa Puolan taakse, joka tarkoitti jatkohaaveiden kariutumista, vaikka päätöspelissä irtosikin voitto Saudi-Arabiaa vastaan.

Eleettömästi kisoissa esiintynyt keskuspuolustaja Cesar Montes pelasi jokaisessa alkulohko-ottelussa täydet minuutit ja oli yksi joukkueensa kulmakivistä.

Seurajoukkuetasolla kotimaansa Monterreyta koko uransa ajan edustanut Montes on ollut jo hyvän tovin siirtohuhujen ympäröimä. Miehen siirtymisen La Ligassa pelaavan Espanyolin riveihin on uutisoitu olleen vain ajan kysymys, ja nyt asialle on saatu virallinen vahvistus.

Montes matkaa Kataloniaan arviolta noin kahdeksan miljoonan euron kaupassa, joka astuu voimaan tammikuun ensimmäisenä päivänä. Meksikolaisen sopimus on lähteiden mukaan peräti viisi ja puolivuotinen.

195-senttinen toppari on todella vahva kaksinkamppailuissa ja sijoittuu viisaasti kentällä. Miehen hyville pääpelitaidoille on käyttöä myös erikoistilanteissa ja hän tuo arvokasta kokemusta Espanyolin takalinjoille.

Katalonialaisseuran puolustus on vuotanut tällä kaudella kuin seula, kun omissa on soinut 22 kertaa 14 ottelun aikana.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset