Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Kova väite supertähden seuravalinnasta: “Manchester United ei tarvitse häntä”

Cody Gakpo
AOP

Manchester Unitedin entinen laitapuolustaja ja nykyinen Sky Sportsin asiantuntija, Gary Neville, uskoo, ettei Red Devils tarvinnut Cody Gakpoa. ManU:n huhuttiin pitkään olleen hollantilaishyökkääjän perässä, joka siirtyy tammikuussa Liverpooliin.

Cody Gakpon pitkään jatkunut siirtosaaga tuli hiljattain päätökseensä, kun miehen uutisoitiin tarttuneen Liverpoolin täkyyn. Redsin verivihollista Manchester Unitedia pidettiin Hollannin maajoukkuemiehen todennäköisimpänä vaihtoehtona, mutta toisin kävi.

Entinen ManU-kippari ja nykyinen Sky Sportsin asiantuntija, Gary Neville, jakaa oman näkemyksensä tilanteesta. Englantilaisen mielestä ManU:lla ei ollut käyttöä pelaajalle.

– Kun näin Gakpon pelaamassa MM-kisoissa, ajattelin, että Manchester United ei tarvitse häntä. Ymmärrän, että moni seuran kannatta on silti pettynyt, koska kyseessä on lahjakas pelaaja.

– Kaikesta huolimatta Unitedilla on kuitenkin Rashford (Marcus), Garnacho (Alejandro), Sancho (Jadon), Antony ja Martial (Anthony).

– Mielestäni Liverpool tarvitsee Gakpoa enemmän. Kuten Jürgen Klopp sanoi, hän on parhaimmillaan vasemmalla laidalla. Mielestäni ManU:lta löytyy enemmän variaatiota ja pelaajia, jotka pystyvät pelaamaan kyseisellä pelipaikalla.

– Mielestäni on selvää, että United tarvitsee puhtaan keskushyökkääjän, koska muille tonteille heillä riittää pelaajia.

Lähde: Daily Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset