Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea ja AC Milan hierovat kauppoja? – Stamford Bridgen ikoni jättämässä kotiareenan taakseen

Edouard Mendy
AOP

AC Milanin uutisoidaan haluavan vahvistaa maalivahtiosastoaan. Joukkueen ykköskassari, Mike Maignan, on kärsinyt loukkaantumisesta lokakuusta lähtien. Lähteiden mukaan Rossoneri on kiinnostunut Chelsean Edouard Mendystä.

Vuosi sitten kesäkuussa AC Milaniin saapunut Mike Maignan nousi nopeassa ajassa joukkueen ykkösmaalivahdiksi. Ranskalainen pelasi viime kaudella 32 Serie A-ottelua, joissa hän piti maalinsa puhtaana peräti 17 kertaa.

Kauden päätteeksi mies pääsi juhlimaan Scudettoa, jonka milanolaisseura oli onnistunut edellisen kerran voittamaan kaudella 2010-2011.

Maignan lähti selkeänä ykkösvahtina myös tälle kaudelle, mutta lokakuussa tapahtunut loukkaantuminen on pitänyt hänet sivussa useamman kuukauden ajan.

Ranskalaisen uskotaan pystyvän palaamaan joukkueen vahvuuteen tammikuun aikana, mutta Rossonerin uutisoidaan silti harkitsevan täydennystä maalivahtiosastolleen.

Milan on ollut kiinnostunut Atalantan Marco Sportiellosta, mutta bergamolaisjoukkue ei vaikuta olevan halukas myymään häntä.

Huhujen mukaan Milanossa on nyt mietitty uutta suunnitelmaa ja katseet on käännetty Chelsean Edouard Mendyyn. Selkeänä ykkösmaalivahtina aiemmin toiminut senegalilainen on joutunut viime aikoina kamppailemaan asemastaan Kepa Arrizabalagan kanssa.

Mendyn huhutaan myös hylänneen hiljattain Chelsean tekemän jatkosopimustarjouksen, joten tämäkin saattaa puhua siirron puolesta.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset